مراحل نصب و راه اندازی آسانسور
نصب و راه اندازی آسانسور از مهم ترین مرحله داشتن یک آسانسور ایده آل است، چراکه علاوه بر کیفیت تجهیزات داخلی و استفاده از قطعات با کیفیت مناسب، نصب و راه اندازی آسانسور نیز بسیار مهم است تا بتوان یک آسانسور ایمن و با کیفیت را برای مشتریان مهیا کرد.
طراحی نقشه آسانسور
ابتدا تکنسینها با بررسی محیط و نوعِ آسانسور، نقشهی آن را به طور دقیق طراحی میکنند. سپس مطمئن میشوند محلی که آسانسور قرار است در آنجا نصب شود، مطمئن و ایمن است.
در صورت لزوم گزینههای دیگری به مشتریان پیشنهاد میشود. باید فضای کافی برای کار ایمن وجود داشته باشد، بیآنکه بر نتیجهی کار تأثیر منفی بگذارد.
تکنسینها همچنین بررسی میکنند که در آنجا فضای کافی برای بارگیری وجود داشته باشد.
آماده کردن کف چاله آسانسور
مرحله دوم در نصب و راه اندازی آسانسور، آماده سازی کف چاله آسانسور است. ارتفاع درنظرگرفته 180سانتی متر می باشد( البته ارتفاع چاله های آسانسور بستگی به نوع آسانسور و وزنی که تحمل می کند نیز دارد)
چالههای کف آسانسور مربع شکل بوده و به ابعادی معتبر در میأیند که به آنها فضای جانپناه گفته میشود. این فضا برای افرادی که سرویس آسانسور را انجام میدهند لحاظ میشود که اگر اگر به صورت اتفاقی آسانسور حرکت کرد فرد تعمیرکار زنده بماند و با سلامت کامل از آنجا خارج شود.
برای ساختمان های قدیمی که برای این فضای جان پناه پیش بینی وجود ندارد برای ایمن بودن سرویسکار بهتر است هنگام ورود به چاله از سکوی پرتابل فلزی استفاده شود.
نصب ریل یا آهن کشی آسانسور
پس از نقشه برداری و آماده سازی کف چاله، نصب ریل یا آهن کشی یکی از اصلی مراحل اجرایی در راهاندازی یک آسانسور است.
مرحله آهن کشی با نام های دیگری مانند شاسی کشی، ریل کشی و ستون کشی نیز شناخته می شوند.
انجام این مرحله باید به خوبی و به طور تخصصی انجام شود. اگر آهن کشی در این مرحله به درستی انجام شود به تثبیت ریل های کابین آسانسور می انجامد و همین امر موجب می شود آسانسور، تکان و لرزش نداشته باشد
آهنکشی برای تحمل نیروهای استاتیک و داینامیک آسانسور اجرا میشود که باید نوع آهنآلات و نصب آن به طور دقیق محاسبه و بررسی شود تا این سیستم بتواند متحمل نیروهای مختلف باشد.
نصب درب طبقات آسانسور
فضاسازی برای نصب درب آسانسور در مرحله آهن کشی انجام می شود. این فضا باید با دقت محاسبه و جایگذاری شود.
همان طور که می دانید دو نوع درب در هر آسانسوری نصب می شود؛ درب کابین و درب طبقات
درب کابین به هنگام حرکت کردن آسانسور حرکت خواهد کرد اما در درب طبقات دربهای هستند که در هر طبقه به صورت مجزا قرار گرفته و در جای خود ثابت میباشد.
درب طبقات خود به دو نوع مختلف تقسیم می شود که شامل:
درب اتوماتیک: این نوع درهای طبقاتی که به درب های تمام اتوماتیک نیز معروف هستند هم زمان با درب کابین آسانسور، درب طبقه نیز باز و بسته می شود.
درب لولایی یا نیمه اتوماتیک: این نوع دربهای طبقاتی آسانسور به جهت اینکه ساختاری شبیه درب های معمولی دارند و با دست باز و بسته می شوند به درب های لولایی معروف هستند. از طرف دیگر به این جهت که هنگام حرکت آسانسور یا نبودن کابین آسانسور در طبقه، درب قفل است و قابل باز کردن نیست به درب نیمه اتوماتیک معروف هستند.
به صورت عامیانه می توان گفت درب باید به صورت تراز شده نصب شود و این کار با شاقول کاری درست، عملی است.
اگر شاقول کاری و نصب براکت ها به درستی انجام نشوند، بعد از گذشت مدتی درب های طبقاتی آسانسور مشکل خورده و به سختی باز و بسته می شوند.
نصب موتور آسانسور
نصب موتور آسانسور بسیار تخصصی بوده و هرگونه خطایی در مراحل نصب میتواند صدمات جبرانناپذیری بر کلیت یک آسانسور وارد نماید.
مرحله نصب موتور آسانسور یکی از طولانی ترین مراحل نصب و راه اندازی است که از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.
انواع مختلفی از موتور آسانسور از جهت وجود گیربکس، توان اسمی، قدرت و کنترل دور وجود دارد. اما نوع انتخابی موتور آسانسور بستگی به مورداستفاده و توان ظرفیت آسانسور دارد. به هر حال باید گفت این موتور است که موجب حرکت آسانسور می شود.
برق کشی و سیم کشی آسانسور
تمام آسانسورها امروزه به صورت الکتریکی کنترل می شوند و پس از اتمام نصب مکانیکال ، تکنسین، سیم کشی های مناسب را انجام می دهد و مدارات ایمنی و کنترلی آسانسور را نصب می کند و آسانسور به راحتی با فشردن کلید احضار کار می کند.
این نصب الکتریکی و برق کشی به نوبه خود نیز دارای مراحلی است که شامل:
- نصب تابلو فرمان آسانسور
- نصب تابلو سه فاز
- نصب تراول کابل
- و نصب دیگر تجهیزات الکتریکی
اخذ استاندارد آسانسور
اخذ استاندارد آسانسور از مهم ترین مراحل نصب و راه اندازی آسانسور است. اقدام شخصی به اخذ این استاندارد زمان بر است. برای اینکه مطمئن شوید استانداردهای لازم در طراحی، نصب و راه اندازی آسانسور ساختمان شما رعایت شده است، بهتر است کار را به یک شرکت مهندسی آسانسور مانند شرکت آسانسور علیخانی بسپارید.
چنین شرکت های معتبری طبق تمام استانداردها پیش می روند و اخذ استانداردهای لازم را تقبل می کنند و اگر لازم باشد شما اقدامی داشته باشید، راهنمایی های لازم را خواهند داشت.
با توجه به اینکه آسانسور با جان افراد در ارتباط است، شرکت آسانسور امید | علیخانی در باب استانداردهای لازم بسیار حساس بوده و در زمینه های مختلف دارای مجوزهای لازم بوده و استانداردهای لازم را رعایت می کند.
هر یک از انواع آسانسورهای کششی، هیدرولیک، سیم بکسلی، مغناطیسی و هیدرولیک دارای مراحل راهاندازی خاصی هستند که باید توسط افراد متخصص انجام شود. قبل از طی کردن مراحل نصب آسانسور به این موارد توجه کنید
قبل از نصب آسانسور در ساختمان باید تمام مقدمات را فراهم کنید. افراد اضافی یا کارمندان را از محیط خارج کنید. مطمئن شوید که مکان نصب، تخلیه شده است.
برای نصب سیستم های آسانسور، باید حتماً اقدامات ایمنی را انجام دهید تا عملیات ساختمانی با اطمینان بالا در محل انجام گیرد. با انجام کارهای مقدماتی، زودتر از موعد، به راحتی و به سرعت و به طور موثر می توانید آسانسور را به محض رسیدن قطعات، نصب و راه اندازی کنید.
نصب آسانسور از عهده افراد معمولی خارج است! حتی اگر نصب آن نسبتاً آسان باشد، قطعات می توانند بزرگ و سنگین باشند و قطعاً نمی خواهید به آسانسور آسیب برسانید یا به خود آسیب بزنید. از شرکت های معتبر در خرید و نصب سیستم های آسانسور حتماً کمک بگیرید.
قبل از هرگونه تغییر در خانه یا ساختمان شما، باید بررسی کامل انجام شود و نقشه ها تهیه شود. نصب براکت ها، ریل ها، طناب های فولادی، شیلنگ در آسانسورهای هیدرولیک ، سیستم تابلو فرمان و سیستم های الکتریکی برای موتور آسانسور، همه باید طبق برنامه و توسط تکنسین ها انجام می گیرد.
نصب همه آسانسورها، یکسان نیست. این روند می تواند متفاوت باشد؛ بسته به اندازه ساختمان، اندازه آسانسور و البته منبع تغذیه آسانسور، فرق دارد.
- تا زمانی که نصب کامل نشود، به دلایل ایمنی باید از موانع در اطراف محل نصب، استفاده شود.
- نکاتی که باید قبل از نصب آسانسور به آن توجه کنید
- فضای موجود برای نصب اسانسور
- محدودیت ساخت موتورخانه
- قوانین آتش نشانی
- قوانین سازمان نظام مهندسی
- سرعت آسانسور (برای نصب آسانسور با سرعت اسمی بیش از ۲/۵ طناب جبران کننده لازم است)
- محل قرارگیری درب آسانسور در طبقات
- تناسب آسانسور با بقیه ی مصالح به کار رفته در ساختمان
نصب و راه اندازی آسانسور در استان قزوین و دیگر شهرها
شرکتهای متنوع در زمینه نصب و راهاندازی آسانسور فعالیت دارد اما لازم است که حتماً شما برای اطمینان از کار آنها جستجوهای اولیه خود را انجام دهید شما میتوانید ابتدا با شرکت مربوطه تماس گرفته و اطلاعات و خدمات لازم را کسب کنید سپس از افرادی که از این خدمات استفاده کردند بهرهمند شوید
برای آنکه مطمئن شوید که حتماً استانداردهای اولیه در نصب آسانسور شما رعایت شده است لازم است که آن را به یک شرکت معتبر در این زمینه بسپارید؛ زیرا آسانسور یکی از تجهیزات مهم است که از نظر ایمنی، اهمیت فوق العاده زیادی دارد.
شرکت آسانسور برج پیمای ایمن گستر امید | آسانسور علیخانی با گردهم آوری افراد متخصص در این زمینه نصب و راه اندازی آسانسور این نوید را به شما مشتریان عزیز می دهد که بهترین کیفیت را در کنار بهترین متریال با اصالت به شما عزیزان ارائه دهد.
شرکت آسانسور امید | علیخانی در ارائهی خدمات نصب و راه اندازی آسانسور در استان قزوین، الزامات مدیریتی و نصبِ بینقص یک آسانسور را بیش از پیش در نظر میگیرد. از زمان تحویل آسانسور، مهندسین ما وضعیت و نوع آسانسور را بررسی نقشه و برنامهی نصب اختصاصی آن را تهیه میکنند. هر مؤلفهی آسانسور طبق روال تعیینشده نصب خواهد شد.
آسانسور علیخانی در تمام مناطق استان قزوین، خدمات نصب و راه اندازی آسانسور ارائه می کند؛ برای اطلاع بیشتر می توانید با مشاورین ما به شماره 02833656112 در ارتباط باشید.